Afspraak maken – Huisartsen LimmerLoo – Limmen
Header afbeelding
Zonnedauw 4-B 1906 HA Limmen Tel:072 - 505 1272

Afspraak maken

Afspraken

Vindt u die lange wachttijden aan de telefoon ook zo vervelend? Help ons die wachttijden te verkorten door het maken van een online afspraak via de online patientenomgeving of via de app ‘Uw zorg online’ op uw smartphone.
Of kijk voordat u belt eens op ‘Moet ik naar de dokter‘ of  ‘Thuisarts‘.

 

Het spreekuur kunt u uitsluitend op afspraak bezoeken. Van maandag t/m vrijdag van 08:00 – 12:00 uur en van 14:00 – 15:00 uur kunt u telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak. Houd u dan wel rekening met een wachtrij aan de telefoon. Als u tijdig belt, kunt u meestal dezelfde dag nog terecht. Voor dringende gevallen wordt altijd plaats gemaakt. Is het niet mogelijk op korte termijn een afspraak te maken bij de door u gewenste arts kunt u bij een andere arts terecht.

 

Een afspraak bij de huisarts is voor één klacht en duurt max. 10 minuten. Bij het maken van een afspraak zal de assistente u daarom altijd vragen naar de reden van komst en welke onderwerpen u wilt bespreken. Zij is bevoegd en bekwaam voor deze triagetaak om zo beter de urgentie en benodigde tijd voor u in te schatten.
Heeft u meer tijd nodig of komt u met meerdere personen, bespreek dit dan met de assistente. Wij reserveren dan extra tijd voor uw bezoek.
Bij uitlopen of extra vragen kan het voorkomen dat wij in overleg met u liever een vervolgafspraak maken. Zo houden wij rekening met de wachttijd van andere patiënten.

 

Indien u verhinderd bent, wilt u dan uw afspraak afzeggen? Dan kan de vrijgekomen plek aan een andere patiënt gegeven worden.
(Gereserveerde tijd, zonder afbericht, kan in rekening worden gebracht).

 

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, kan de huisarts of praktijkverpleegkundige u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent.

Om huisvisites goed te kunnen plannen vragen we u deze vóór 10.00 uur aan te vragen. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling altijd beter.

Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.