Praktijk Zuyderloo – Huisartsen LimmerLoo – Limmen
Header afbeelding
Zonnedauw 4-B 1906 HA Limmen Tel:072 - 505 1272

Praktijk Zuyderloo

Praktijk Zuyderloo

Vanaf 1 april 2023 is praktijk Zuyderloo geopend. Door vertraging in de bouw en problemen rondom de aansluiting internet/telefonie waren we genoodzaakt praktijk Zuyderloo tijdelijk naar Limmen te verplaatsen. Dank aan alle patiënten die de afgelopen weken zo flexibel zijn geweest om vanuit Heiloo naar Limmen te komen.
De laatste weken hebben we heel hard gewerkt om de nieuwe praktijk ‘bewoonbaar’ te maken. Met trots kunnen wij u melden dat de praktijk aan de Westerweg 368-A te Heiloo op maandag 22 mei zijn deuren heeft geopend. Welkom!

 

Patiënten van dr. Hartong

Per 1 april 2023 hebben wij de praktijk van dr. Hartong overgenomen. De patiënten van deze praktijk komen automatisch, tenzij zij anders aangeven, in onze praktijk.
Het is voor de patiënten van dr. Hartong niet nodig om een inschrijfformulier in te vullen.

 

Online patiëntenomgeving

Patiënten van dr. Hartong die al gebruik maakten van de online patiëntenomgeving kunnen vanaf woensdag 10 mei weer inloggen met gebruik van hun oude inloggegevens.
Heeft u echter toch problemen met inloggen hoeft u geen nieuw account aan te maken. U kunt dan direct inloggen via de inlogpagina. Nadat u bent ingelogd krijgt u een melding met de vraag om een zorgpraktijk toe te voegen. Hier dient u mee akkoord te gaan. Wij krijgen hierna een mailnotificatie met het verzoek om u te koppelen. Zodra wij dit gedaan hebben krijgt u toegang tot het portaal.

 

Online afspraken inplannen

Online afspraken zijn momenteel alleen op locatie Limmen mogelijk. Voor locatie Zuyderloo dient u telefonisch een afspraak te maken.
Pharmeon is druk bezig het mogelijk te maken om voor beide locaties online een afspraak te maken. Excuses voor het ongemak.

 

U kunt zich inschrijven voor huisartsenzorg bij praktijk Zuyderloo

Het inschrijfformulier kunt u downloaden en zowel handmatig als online invullen, net waar u de voorkeur aan geeft.
Het ingevulde en ondertekende formulier stuurt u samen met een kopie van uw ID naar LimmerLoo, Zonnedauw 4B, 1906 HA Limmen of naar degraaf@limmerloo.nl. Per persoon dient er een inschrijfformulier ingevuld te worden.

Wij willen u graag extra attenderen op het invullen van de vragen onderaan het formulier die betrekking hebben op ‘toestemming LSP’ (meer info over LSP: klik hier) en ‘toestemming voor het opvragen van medische gegevens bij uw vorige huisarts’. Door deze vragen in te vullen voorkomt u onnodige vertraging van uw inschrijving.

Huisartsenpraktijk Zuyderloo is een tweede locatie van LimmerLoo (voorheen De Limmerhuisartsen).
Wilt u alvast wat meer van ons weten klik dan hier