Online regelen – Huisartsen LimmerLoo – Limmen
Header afbeelding
Zonnedauw 4-B 1906 HA Limmen Tel:072 - 505 1272

Online regelen

Op onze website kunt u 24 uur per dag snel, veilig en online contact met uw huisarts hebben. Met uw eigen account logt u veilig in op de patiëntenomgeving en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren. Naast de patiëntenomgeving zijn ook andere vormen van zorg op afstand mogelijk. Hieronder worden ze toegelicht:


Zelf-triage
: voordat u de praktijk belt of online een afspraak inplant, kijk eerst zelf op de website van Thuisarts. Dit is een betrouwbare website, die door onze assistentes ook wordt gebruikt om zelfzorg adviezen te geven.


Inzien uitslagen laboratoriumonderzoek
: u kunt de uitslagen van onderzoek van uw bloed, urine etc. bekijken in de patiëntomgeving van het ziekenhuis, of in de patiëntenomgeving op onze eigen website. Heeft u vragen over uw uitslagen? Stuur ons dan gerust een bericht.


Afspraken maken
: log in op de patiëntenomgeving om de beschikbare dagen en tijden te zien en plan uw afspraak.


Aanvragen herhaalrecepten
: log in op de patiëntenomgeving en kies uit uw medicatielijst de medicatie die u wilt herhalen. Lukt dit niet? Vul het formulier Herhaalrecept in of bel  (24 uur per dag) de praktijk en kies 2 voor de receptenlijn. Spreek een bericht in met uw naam, geboortedatum en de medicijnen die u wilt bestellen.


Bericht sturen / E-consult
: log in op de patiëntenomgeving en typ uw bericht aan de huisarts. U kunt bij het bericht ook een foto toevoegen, bijvoorbeeld om een plekje / wond te laten beoordelen. Wij vragen u vooral gebruik te maken van de patiëntenomgeving, omdat mailen met de praktijk minder veilig is: uw mail kan onderschept worden of verkeerd terecht komen. Uw bericht wordt binnen 2 werkdagen beantwoord.


Thuis meten
: voor sommige metingen hoeft u niet perse naar de praktijk te komen. U kunt thuis uw gewicht meten, het zuurstofgehalte in uw bloed meten, of 24 uur lang uw bloeddruk monitoren (wij kunnen hiervoor een leenmeter regelen). Ook een slaaponderzoek kunt u thuis doen. Neem contact op met de praktijk om te overleggen of u gebruik kunt maken van deze mogelijkheden.

 

Hulp nodig bij het gebruik van de patiëntenomgeving? Bekijk de aparte pagina op onze website hiervoor (met handleiding en video’s).